All for Joomla All for Webmasters

Luni - Vineri - 8:00 - 20:00

  •  0744 471 853
  •  office@psihologcopiipitesti.ro

Echipa noastra

Suntem o echipa tanara si determinata iar pentru noi formarea continua este unul dintre principalele obiective

Iuliana ENE

Rate this item
(0 votes)

Iuliana este terapeut ABA in cadrul Centrului Rainbow, absolventa a facultatii de terapie ocupationala. Calma, cu multa rabdare si multa dragoste pentru copii, Iuliana ajuta alaturi de toti colegiii la imbunatatirea calitatii vietii copilasilor ce ne calca pragul.

,,Pentru mine profesia de psiholog inseamna o sansa de a descoperi in fiecare zi ceva despre mine si cei din jurul meu, de a privi lucrurile si din alte perspective. Lucrul cu copiii ma incarca sufleteste pentru ca in fiecare zi am ocazia sa fac parte din lume lor plina de inocenta, frumuseste si sinceritate si acest fapt imi da puterea de a continua atunci cand imi este greu si stiu ca am de invatat multe lucruri de la ei. Zambetul lor ma determina sa imi doresc sa fiu mai buna.”

 

,Pentru mine profesia de psiholog inseamna o sansa de a descoperi in fiecare zi ceva despre mine si cei din jurul meu, de a privy lucrurile si din alte perspective. Lucrul cu copiii ma incarca sufleteste pentru ca in fiecare zi am ocazia sa fac parte din lume lor plina de inocenta, frumuseste si sinceritate si acest fapt imi da puterea de a continua atunci cand imi este greu si stiu ca am de invatat multe lucruri de la ei. Zambetul lor ma determina sa imi doresc sa fiu mai buna.”

 

More in this category: « Diana SAFTA Diana GULUTA »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Newsletter

Unde ne gasiti:

Adresa
Centrul Rainbow
Str. Gheorghe Doja 60, Pitesti - Arges
Numar de telefon
0744 471 853