All for Joomla All for Webmasters

Luni - Vineri - 8:00 - 20:00

  •  0744 471 853
  •  office@psihologcopiipitesti.ro

Echipa noastra

Suntem o echipa tanara si determinata iar pentru noi formarea continua este unul dintre principalele obiective

Alina IORGULESCU

Rate this item
(0 votes)

Alina este psihoterapeut in formare, urmeaza cursuri de Dezvoltare Personala si Formare in  Psihoterapie Cognitiv Comportamentala si hipnoza, la AHPCC Bucuresti,  absolventa  a Universitatii Pitesti, Licentiat in Teologie si Filologie . 

 

 

Pentru ce Psihoterapie?

- Pentru ca in momentele dificile, emotiile sunt cele care preiau stapanirea propriei rationalitati si te impiedica sa vezi caile de iesire si alternative prin care sa gasesti solutii la probleme.

- Pentru ca in moment de tristete ai nevoie de cineva care sa vada in tine resursele pe care le ai, sa te asculte, sa te accepte, sa te incurajeze.

,, Ma axez mai mult pe Prezent sip e Viitor, stiind ca Trecutul nu-l putem schimba! Putem schimba insa relatia noastra cu trecutul! Putem accepta, ierta, reduce sau elimina vinovatia, rusinea…Ma intorc in trecut ca sa vindec anumite rani prin hipnoza, sau ma intorc in acelasi trecut, sa identificam exceptiile positive, cand lucrurile stateau mai bine, sa identificam strategii prin care ai deposit o dificultate sis a invatam de aici…”

 

More in this category: Camelia FRANGULEA (STATE) »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Newsletter

Unde ne gasiti:

Adresa
Centrul Rainbow
Str. Gheorghe Doja 60, Pitesti - Arges
Numar de telefon
0744 471 853