All for Joomla All for Webmasters

Luni - Vineri - 8:00 - 20:00

  •  0744 471 853
  •  office@psihologcopiipitesti.ro

Cariere

Alatura-te echipei noastre!

POSTURI VACANTE

 

1. TERAPEUT ABA

       Alege să lucrezi alături de o echipă de profesioniști, într-un mediu proactiv și pozitiv. Alături de noi vei avea ocazia să aplici terapia ABA la cele mai inalte standarde și să îți construiești o carieră de succes.

      Dacă ai minimum șase luni de experiență în terapia ABA, vino să ne cunoaștem! Căutam o persoana serioasa, creativa, dornica sa invete si sa contribuie alaturi de intreaga echipa la progresul elevilor nostri!

      Te asteptam să practici terapia comportamentală aplicată alături de cei mai buni specialiști în domeniu din judetul Arges!Centrul Rainbow este singurul centru din judetul nostru in care isi desfasoara activitatea un analist comportamental acreditat international BCBA, dispus sa iti raspunda la toate intrebarile si sa te ajute sa aplici terapia ABA la standarde internationale!

      Daca esti interesat trimite-ne CV-ul pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., mail in care sa fie precizat postul pentru care aplici, sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0744 471 853.

 

2. SHADOW

    Anunt angajare SHADOW - CENTRUL RAINBOW 

    Cautam 3 persoane pentru functia de SHADOW pentru trei copii minunati ce au nevoie de sprijin la gradinita, respectiv la scoala!

    Vei lucra indrumat de coordonatorii Centrului Rainbow! De asemene, vei putea beneficia GRATUIT de cursuri de formare în terapia ABA, cursuri furnizate de cei mai buni specialisti in domeniu din judetul Arges!

    Dacă esti interesat trimite-ne CV-ul pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau contacteaza-ne la numarul de telefon ‭0768311 297‬ (Oana Din).

 

3. FII VOLUNTAR

     Centrul Rainbow este gata sa primeasca persoane dornice sa contribuie alaturi e noi la conturarea zambetelor pe chipurile elevilor nostri.
     Vei avea sansa de a intra in tainele terapiei ABA alaturi de cei mai buni specialisti din judetul Arges.
     Vei avea acces la traininguri gratuite sustinute de singurul analist comportamental acreditat international (BCBA) din judetul Arges.
     Dand dovada de implicare, seriozitate si stapanire a tehnicilor ABA (tehnici ce ti-au fost furnizate gratuit) vei avea posibilitatea accesarii unui loc de munca in cadrul Centrului nostru.
     Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon 0768 311 297 , sau sa trimita un CV la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    Pentru ca vrem oameni formati de noi la cele mai inalte standarde de profesionalism!
    Din respect pentru clientii nostri!

 

Newsletter

Unde ne gasiti:

Adresa
Centrul Rainbow
Str. Gheorghe Doja 60, Pitesti - Arges
Numar de telefon
0744 471 853